Държавата ще помогне на общините за скъпия ток на училища,

...
Държавата ще помогне на общините за скъпия ток на училища,
Коментари Харесай

Кирил Петков: Помощ за тока само за общините с изрядни обществени поръчки

Държавата ще помогне на общините за скъпия ток на учебни заведения, лечебни заведения и осветяване, само че в случай че имат изрядни публични поръчки. Това изясни министър председателят Кирил Петков преди началото на съвещанието на кабинета.
 
Според него би трябвало да се оказва помощ на общините, само че единствено в случай че транспарантно харчат бюджетите си. " Трябва да обсъдим и по какъв начин да вържем парите за общините, които имат потребност от средства и не могат да посрещнат разноските сметки за ток и инспекции на Агенцията за държавна финансова ревизия ", сподели Петков. Защото това, което виждаме, е, че се споделя, че нямат средства за значими и сериозни неща, като учебни заведения, осветяване, детски градини, само че виждаме и непрогледен метод на харчене на пари по другите пера, както видяхме в Столична община ", съобщи Петков. 
На оперативно съвещание вътрешният министър Бойко Рашков ще показа отчет за напредъка в следствието на "Булгаргаз ". Явно има съществени нарушавания, с цел да имаме тези високи цени на газа, сподели Петков. В момента се ревизира уволненото управлението на държавното сдружение. 
Министърът на защитата Стефан Янев пък ще рапортува за последните вести към напрежението сред НАТО-Русия. 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР