„Държавата се блокира от упорството на управляващите. Проблемите не са

...
„Държавата се блокира от упорството на управляващите. Проблемите не са
Коментари Харесай

Георги Михайлов: Държавата се блокира от упорството на управляващите

„ Държавата се блокира от упорството на ръководещите. Проблемите не са от през вчерашния ден. Те се посочваха години наред от нашата политическа мощ. Преяждането с власт и невслушването в проблемите на нацията доведоха до това, до което никой не би желал да стигне - митингите по улиците, в които вземат участие голяма част от младите. Те са разтревожени за своето бъдеще и не желаят да отсрочват решението на проблемите “. Това съобщи депутатът от ПГ на „ Българска социалистическа партия за България “ Георги Михайлов пред " Здравей, България " по " Нова телевизия ".

Относно готовността на президента с вероятно служебно държавно управление, депутатът разяснява, че никой не би трябвало да бъде сюрпризиран от една конституционна опция. „ Аз считам, че в идващите дни опцията за длъжностен кабинет ще придобие още по-сериозна действителност. Това твърдоглавие продължава към този момент трета седмица и никой не се вслушва в същинския дневен ред на хората, които стачкуват “, съобщи Михайлов.

„ Кризата е толкоз сериозна, че няма по какъв начин да продължаваме да се вършим на разсеяни, че не виждаме какво се случва и да чакаме да дойдат постоянни избори. Това, че хората не утвърждават държавното управление и над 60% от тях поддържат митингите значи, че има съществено неодобрение в обществото “, изясни депутатът от левицата.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР