Държавата отвоюва територия, която има право да управлява. Така министърът

...
Държавата отвоюва територия, която има право да управлява. Така министърът
Коментари Харесай

Нено Димов убеден, че скоро ще има втори лифт на Банско

Държавата отвоюва територия, която има право да ръководи. Така министърът на околната среда Нено Димов разяснява решението на ЮНЕСКО от съвещанието в Бахрейн, на което страната ни бе показана от вицепремиера Валери Симеонов, в предаването " Беновска пита " по Канал 3. Всъщност решението на комитета е че държавното управление би трябвало да " да се въздържа " от използването на противоречивите промени в сегашния проект за ръководство на Пирин преди да му бъде направена екологична оценка.

Според Димов решение на кабинета било подкрепено и това е една от следващите стъпки за изграждане на лифта, който обаче няма да е подготвен за идващия сезон. Преди всичко съдът би трябвало да се произнесе по проекта за ръководство на Пирин.

Тука не приказваме за опит за запазване на околната среда, сподели Димов за митингите против нарушаването на няколко закона при опита за строителство на още един въжен превоз в Банско. Тука приказваме за чиста идеологическа и агитация активност сподели Димов. Според него екоактивистите одобряват индивида за пакостник, както около джендърската история приемали фамилията за нещо неприятно. " Те по всевъзможен метод се пробват да провалят стопанската система ", сподели Димов. Той " успокои ", че това не е единствено български феномен

Министър Димов счита, че лифтът е оборудване, което много щади околната среда. Дори ходенето пешком утъпква, сподели той.

Друго негово умозаключение беше, че хората първо би трябвало да са обезпечени материално и по-късно да мислят за околната среда.

Димов счита, че завъртането на цикъла на кръговата стопанска система, в която боклукът става суровина, може да изстреля стопанската система, като откриването на колелото и парната машина. Димов добави, че за кръговата стопанска система ще бъдем подготвени по-скоро софтуерно, в сравнение с ментално.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР