Държавата обяви война на контролирания и купения вот. Това стана

...
Държавата обяви война на контролирания и купения вот. Това стана
Коментари Харесай

Държавата обяви война на контролирания и купения вот

Държавата разгласи война на следения и купения избор. Това стана по време на Националното заседание на Министерство на вътрешните работи, на което участва цялото политическо и професионално управление на органите на реда, дружно със служебния министър председател Гълъб Донев.
В одобрение към управлението на Министерство на вътрешните работи служебният министър-председател Гълъб Донев набеляза два значими въпроса пред Министерство на вътрешните работи - оправянето с войната по пътищата, както и обезпечаването на почтени и транспарантни избори. Според служебният вътрешен министър Иван Демерджиев Министерство на вътрешните работи би трябвало да се бори интензивно и с битовата престъпност по места, като биват търсени и ограничавани точките на спор в дребните обитаеми места.
Служебният министър председател съобщи, че непосредствена задача пред страната е битката с купения и следен избор.
“Напълно е допустимо да бъдат лимитирани уродливи феномени като купения избор. Не сте сами, тъй като държавното управление ще направи всичко допустимо в съпротивата против купения вот”, съобщи Гълъб Донев, длъжностен министър-председател.
Според служебния вътрешен министър Иван Демерджиев от първостепенно значение е изборите да минат безпрепятствено и това е задача номер едно на Министерство на вътрешните работи.
“Аз ще изисквам от вас да се разкрият лицата на купения избор и тези лица да бъдат издирени и изправени пред закона. Това би трябвало да свършим най-добре”, съобщи Иван Демерджиев, длъжностен министър на вътрешните работи.
Гълъб Донев бе безапелационен, че страната би трябвало да се бори и с войната по пътищата:
“Всяко известие за злополука на пътя ме изпълва с яд. Убеден съм, че на войната на пътя може да се постави край. Не се намираме от двете страни на автомагистралите в България, а сме дружно в това безумство, би трябвало да сме нетърпими към всеки в това, направете даже и невъзможното за това.”
Националното заседание на Министерство на вътрешните работи продължава в закрит за медиите формат.
Професионалното управление награди и трима пътни служители на реда за високи морални качества, както и за отхвърлен рушвет.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР