Държавата няма безкрайни възможности, но първите икономически несгоди след края

...
Държавата няма безкрайни възможности, но първите икономически несгоди след края
Коментари Харесай

Томислав Дончев: Ще има още мерки!

 Държавата няма безкрайни благоприятни условия, само че първите стопански неволи след края на карантината, ще ги поемем. Не бива да позволяваме всеобщи банкрути.

Това сподели пред бТВ вицепремиерът Томислав Дончев. Той заяви, че ще има и други стопански ограничения от страна на държавното управление.

Наред с неволи рецесията дава и благоприятни условия, сподели Дончев, визирайки електронното ръководство. Електронното опазване на здравето в този момент ще се случи за половин година без пари, сподели вицепремиерът.

По мотив словесната престрелка с президента Дончев сподели, че война сред институциите значи, че се пилее сила. Това, от което имаме потребност сега е тотална консолидация, с цел да минем през това приключение с оптимално малко вреди, съобщи Томислав Дончев.

Аз не мога да схвана какво ни предлага господин президентът, какво друго от това, което прави целия свят да създадем, какво друго от това, което ни предлага СЗО да създадем, запита вицепремиерът.

По думите му, разхлабване на ограниченията може да има, когато има съображение за това – когато има превъзмогване на пика, да вземем за пример.

Към момента намаляване на общественото разграничаване не може да има. Не е пристигнал момента, в който да се либерализират ограниченията – ние сме подготвени и за стягане, и за разхлабване, съобщи още Дончев.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР