Държавата никога не е поемала такъв дефиицит, с актуализацията на

...
Държавата никога не е поемала такъв дефиицит, с актуализацията на
Коментари Харесай

Николай Василев сравни правителството с националния отбор по футбол

Държавата в никакъв случай не е поемала подобен дефиицит, с актуализацията на бюджета, той ще стане 6 милиарда лв., това съобщи по bTV някогашният вицепремиер и министър Николай Василев. „ Не одобрявам това, че политиците ни баламосват. Преди време общественият министър назова бюджета „ уравновесен ”. Това е все едно да назовем националния тим по футбол „ сполучлив ”, разяснява той.

Николай Василев съобщи, че 9-те милиарда, за които Слави Трифонов твърди, че са изчезнали, в действителност не се обяснени като разход от държавното управление. „ Не се споделя защо са изхарчени, а единствено от кого, от кое министерство ”, разяснява той. Василев съобщи, че по сходен метод ГЕРБ в последната година на ръководството си е изхарчил 8 милиарда лв..

Бившият вицепремиер изясни също, че не е част от Има Такъв Народ, само че е непосредствен с тях. Той акцентира, че не той повтаря техните политически послания, а по-скоро те са почнали да се вслушват в неговите изявления.

Дългът се подвига с 1 милиарда лв. на месец. Парите за пенсиите, които са в действителност нужни, ще дойдат единствено от новите заеми и от Плана за възобновяване и резистентност, които би трябвало да се изразходват за напълно друго, разяснява още Николай Василев.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР