Държавата не се е отказала от делата за царските имоти.

...
Държавата не се е отказала от делата за царските имоти.
Коментари Харесай

Ултиматум: Ако до 6 месеца няма споразумение, царските имоти отиват в съда

" Държавата не се е отказала от делата за " царските парцели ". Ако не бъде реализирано извънсъдебно решение на проблема, след 6 месеца продължаваме с делата ", сподели министър Николай Нанков в отговор на депутатски въпрос за дейностите на
районното министерство по прекъсване на делата за така наречен царски парцели.

" Депозирани са молби с искане за прекъсване на правосъдното произвеждане за период от 6 месеца. Съдът не се е произнесъл по това искане, за което е належащо единодушието на всички страни по делото “, съобщи той.

„ Сформирана е работна група. Най-късно в понеделник работната група ще завърши с активността си и ще има мнение. Тогава на цялата общност ще се показа каква е визията на страната “, изясни районният министър.

От ведомството не са подавани молби за отвод от желае. " Появиха се спекулации в медийното пространство. Заявявам изрично, че не са подавани молби “, посочи той.

Министърът разясни, че има 2 висящи правосъдни производства с предмет правото на благосъстоятелност върху парцелите Дворец „ Врана “ и Дворец „ Царска Бистрица “, по които страна е районното министерство, с предмет признание за открито, че българската страна е притежател на парцела и отсъждане на обезщетение за използването без съображение.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР