Държавата не е шоупрограма, българите очакват правителство и стабилност, а

...
Държавата не е шоупрограма, българите очакват правителство и стабилност, а
Коментари Харесай

Манолова: Държавата не е шоупрограма, хората очакват резултати

" Държавата не е шоупрограма, българите чакат държавно управление и непоклатимост, а не хора без опит отпред на страната ", заяви Мая Манолова  в декларация от името на „ Изправи се БГ! Ние идваме “.

Тя укори " ИТН ", че са превърнали българските жители в заложници на политическите си ползи.

" Заради тях 45-тото Народно заседание приключи след единствено девет дни работа. Сега още веднъж ни тласка към разформироване същата политическа мощ. Ние не желаеме да угодим на такава волност, жителите също не желаят трети избори. Техният проблем не е да вървят на избори до момента в който партиите, получат резултатите и сътрудниците, които са им комфортни, техният проблем са ниските приходи, четвъртата вълна на коронавирус. Техният проблем е неналичието на поддръжка за семействата и бизнеса, скока на тока, на парното, на водата, които ги изправят пред икономическо злополучие ", безапелационна бе тя.

" До по кое време ще продължава всичко това? Докато им хареса броя на депутатите им ли? ", запита още Мая Манолова. И прикани: " Стига лъчение на министър председатели от телевизионни кастинги! ".

" Няма да има гнездо на сокола и в този парламент ", сподели още председателката на ПГ на ИБГНИ. " Питате къде видяхме дългата ръка на Движение за права и свободи и е време да отговорим - в разочароващата покана на Има Такъв Народ към Движение за права и свободи да вземат участие наедно с партиите на митинга в договарянията. Тихомълком, през задната врата, което хората по митингите одобриха като плесница през лицето. В координираната офанзива на ГЕРБ, Движение за права и свободи и на Има Такъв Народ против сполучливите министри от служебното държавно управление дългата ръка на ГЕРБ и Движение за права и свободи е и в комисията " Буджака ". Комисията, която по-късно ще обсъждате. Комисия, която беше импортирана с подписите на ГЕРБ, Има Такъв Народ и Движение за права и свободи и включена изключително в програмата на Народното събрание. Затова ли бяха митингите? ", сподели още Манолова.

" Време е да се вземем в ръце. Това е Народното събрание, не е детска градина, не е махленска колекция, не е шоу стратегия. Цяла България ни гледа. Хората чакат решение на проблемите си, чакат устойчиво държавно управление, а не партийни сглобки и не хора без опит и без подготовка, отпред на страната ", се споделя още в декларацията.

„ Изправи се БГ! Ние идваме “ за следващ път призова да се вземе решение за оставане на служебното държавно управление като постоянно.

" Единствената демонстрация на разсъдък е Има Такъв Народ да поддържа президента Радев за идващ мандат, като последният знак на митингите, с който не сте се подиграли. Ние ще поставим всички старания нашата парламентарна група, с цел да се образува държавно управление с третия мандат, без значение от това на кого ще бъде даден той ", акцентира още Манолова.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР