Държавата на фалшивите патриоти и менте родолюбци—всички я обичат kleta

...
Държавата на фалшивите патриоти и менте родолюбци—всички я обичат kleta
Коментари Харесай

Държавата на плужеците и банкоматите! Свиквай!

Държавата на подправените патриоти и менте родолюбци—всички я обичат kleta majka Balgaria, до момента в който не им замирише на пари!

Харесва ли ти ролята на банкомат? Да? Не? свиквай!—наследствена е!

Това ще оставиш на децата си: да си знаят, че са плебеи и философията, че: „ Нищо не може да се направи “; „ Трай, да не стане нещо “ и най-важния урок за деца: „ Подмажи се на господарите, може да им станеш персонален плебей “.

Докато си мятахме тиня едни по други и се убеждавахме същински ли е коронавирусът или не, господарите се наиграха зад тила ни. Кой си построи подпорна стена на Алепу, кой—усвои едни пари, с цел да имитира активност на Седемте Рилски езера; единствено който го мързя, единствено той не се подигра с робите. А в това време Брюксел изпрати ПОСЛЕДНО предизвестие за нарушавания по Натура 2000.

Крещящо безочливо—в името на някой лев! Кога ще се наядете най-сетне?

Само да ви припомня, че вие сте банкомати – вие плащате заплатите на държавните плужеци, които ни вкарват в наказателни процедури, които отново вие ще платите. Нищо де, стойте си на сянка, че е горещина, не се напъвайте. Вие сте богати, имате пари, ще ги платите. И децата ви – и те ще заплащат. А и да привикват, че това ги чака!

Захласнати в това кой вманиачен лекар какво споделил за ковид и кой чалгаджия си направил партия, проспахме следващата нагла насмешка.

И то… най-лошото е, че я проспахме с отворени очи. То е пред нас, споделят ни, медиите тръбят. Няколко индивида се възмутиха във Facebook. Керванът си върви.

Всички твърдите, че възпитавате децата си да се възхищават на Левски и Ботев, само че скрито ги учите да се възхищават на Илия Павлов, братя Илиеви и на хора с прякори, които работят за хора с псевдоними. Признайте си.

***

Онзи ден в народен ефир, в „ Тази заран “, от компанията, която строи сякаш „ подпорната стена “ на Алепу, си обявиха напълно откровено, че те си имат позволение за градеж и там ще има курортен комплекс.

Тоест версията с „ подпорната стена “ я е измислил някой виновен държавен чиновник, който се е чудил каква нелепост да си изсмуче от пръстите, с цел да замаже ситуацията.

По-интересното е, че са измислили още един номер: градежът се води на ВТОРА линия, нищо, че виждаш малко пясък пред него и незабавно – морето… Не! Очите ти те лъжат. Строежът е на ВТОРА линия. Точка! Имало пред него общински парцел, който е път. Да, вярно виждаш, че там няма нищо. Просто пясък и море. Но някой плужек, в някой кабинет е взел едни пари, с цел да приложи „ гения “ си да нагажда нещата. И по този начин градежът е станал на втора линия. Всичко е тъкмо.

Местните от Созопол си трайкат. Колкото повече хотели и комплекси, толкоз повече балами за доене. Добре са пристигнали! Ама природа, но България… Това са приказки за пред деца и пред роднините, като се напием, да пеем патриотични песни.

Междувременно прокуратурата стачкува и разрешенията за градеж в предпазена зона „ Емине – Иракли “. Ако отвориш този материал, в него ще прочетеш, всред другите забавни неща и ето това: „ Имотът е изключен от горския фонд, след което от кмета на Несебър е позволена сеч на общо 110 дървета, а от основния проектант са издадени в началото три позволения за градеж за 13 жилищни здания “.

Прокуратурата стачкува разрешенията за градеж в предпазена зона "Емине - Иракли "

Искам за секунда да се върна на „ подпорните “ нелепости на Алепу.

От страницата „ Деволюция “ във Facebook, разгласиха следното:

„ По БТВ сутринта демонстрираха плана за Алепу вилидж. По думите на вложителя се оказа, че имат право на строителство до 2 етажа над равнище терен.
Забавното - 2015 същият човек изяснява, че там няма да се строи. Ама нали тогава теренът е над плажа до пътя. 2016-та стартира свлачището, което О'БОЖЕ какво съвпадане, е с безусловно точния размер на имота.
2019-та го "укрепват ", 2020-та към този момент имаме план за ШЕСТ етажна постройка, само че действително тъй като е стъпаловидна, тя не нарушава регулацията от строителство до 2 етажа!
Та въпросът е, ние всички останали тъкмо какъв брой огромни идиоти сме, че да не зацепим какво се случва? “



Междувременно всякакви медии по морето, които са изцяло, но изцяло самостоятелни, се пробваха да изкарат версията, че вложителят в действителност ни е избавил от… по какъв начин беше?... а да – екокатастрофа, като е направил „ укрепването “.

Готино, а?

***

А в този момент, една история, която е изцяло измислена и в случай че ви припомня на действителни места и персони, си е във вашата глава:

Имало едно време един несръчен за нищо плужек, който мечтаел да си бъде плужек, но професионален плужек и в случай че може да не плуе просто ей по този начин в миризливата кухня на майка си, а да плуе на Малдивите. Огледал се, помислил и схванал, че има идеална специалност за него и други като него. Учил, само че не доста старателно, въпреки всичко е плужек, само че намерил, татко му, като продаде равнищата, на кой да бутне парите за рушвет. Завършил. Много обичал да се подмазва и да дава обещание на мощните хора, че ще направи каквото му заповядат. Силните хора известно време му се подигравали и го правели за смях, само че разбрали, че е сериозен и за пари е подготвен на всичко, и ще им е правилен. Плужекът станал кмет. Направили го. И по този начин се срещнал с цяла войска от други плужеци, като него – други кметове, архитекти, чиновничета в дирекции, от чийто подписи зависят позволения и забрани. Все плужеци, които не стават за нищо, само че си мечтаят да се заловен на работа, в която подписът им да коства пари и да им заплащат, с цел да се подписват на всякакви документи. И… О! Чудо! Мечтите на всички плужеци се сбъднали и им плащали луди пари, с цел да се вършат на ударени и да подписват процедури и да не подписват други, да оказват помощ на едни и да пречат на други. А на тях фантазията им била просто да не вършат нищо, а да имат доста пари, с цел да си плуят, но на Малдивите и нещо със силикон да тичка към тях, до момента в който се почесват и пийват коктейлчета. И родителите на Плужека се просълзили от трогване, че детето е постигнало толкоз доста в живота. А учителите му единствено се молили никой да не разбере, че те са го учили тоя необразован шмиргел…

***

И керванът си върви; до момента в който плужеците си сбъдват фантазиите, другата част от популацията – банкоматите, са обзети от примирие, че „ тука е по този начин и нищо не може да се направи “ и си заплащат, с цел да може плужеците да плуят на Малдивите.

Хората-банкомати също по този начин, когато спестят парички, съумяват да идат и на море. Например в Созопол, да видят какви ги правят плужеците, че да си сбъдват фантазиите. Поцъкат малко с език, платя 25 лева за вмирисаната пица, пà си идат, да описват на другите банкомати у дома какво са видели.

И, като им прекипи доста, но доста и ракията със салатата към този момент не ги разтоварва, с цел да се успокоят, спретват митинг, но не същински, а против носенето на маски да вземем за пример или нещо също толкоз свястно. После, някой, като направи същински митинг, му се подиграват, че е тъп.

И по този начин.

Между другото, имаш туристически министър, който (освен всички други хитове) счита, че летният сезон може да продължи до края на октомври. Което е отлично, тъй като таман може последният ти ден на плажа да съвпадне с първия сняг. Романтично е.

Ангелкова: Туризмът се раздвижва, летният сезон може да продължи до края на октомври
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР