Държавата , които ще подпишат договор да останат и работят

...
Държавата , които ще подпишат договор да останат и работят
Коментари Харесай

Стела Николова: Озверяването е по високите етажи на институциите

" Държавата, които ще подпишат контракт да останат и работят 5 години в страната след завършването си.
В Русе желаят от бездомници PCR тест, с цел да ги настанят в подслон за зимата.
В някои психиатрични лечебни заведения връзвали с вериги пациентите и ги биели с пръчки.
Това са новините от вчерашния ден, с изключение на проектът на проектите за пандемията, броя оздравели и следващото скриване на Бойко от доклад пред Народно събрание.
 Проект: Държавата поема таксите на студенти с трудови контракти с работодатели Проект: Държавата поема таксите на студенти с трудови контракти с работодатели
Държавата ще заплаща таксите на студенти, които имат подписани трудови контракти с работодатели у нас за най-малко 5 години след квалифициран...
1.Ако имаше условия в страната за реализация на кадърните младежи, те нямаше да бягат с мръсна газ от страната, т.е. тази мярка ще бъде за калинки, тъй като кадърните няма да са толкоз глупави ", във Facebook.
" 2.Бездомниците в доста случаи нямат персонален доктор и персонална карта, а и надали са виждали 120 лева вкупом, че да ги дадат за тест. Дали някой от депутати и министри, които прекараха са си платили теста?
3.По отношението към болните, слабите и нуждаещите се, се дефинира в какво общество живеем. Е, ръководството с всичките му комисии, организации и инспекции позволява сходно отношение в лечебни заведения, а на улицата хора се пробват да оказват помощ на бездомници.
Извод: Озверяването е по високите етажи на институциите и колкото по- бързо се отървем от това ръководство, толкоз по-скоро можем да се върнем към човечността! "
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР