Държавата е тотално счупена и надеждата, че ще се оправи

...
Държавата е тотално счупена и надеждата, че ще се оправи
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Държавата е тотално счупена и надеждата, че ще се оправи през следващите 6-8 месеца, я няма

Държавата е тотално счупена и вярата, че ще се оправи през идващите 6-8 месеца, я няма.

Сега борбата на ръководещите е, колкото повече може да се дооткрадне, и да обвинят някой различен за това. Те не желаят да има държавно управление. Искат единствено постове и кресла! Това съобщи ръководителят на Политическа партия ГЕРБ Бойко Борисов в Перник. Той уточни още, че при най-хубав кмет от Българска социалистическа партия – кметът на Перник Станислав Владимиров, Българска социалистическа партия няма нито един народен представител от региона.
Чест му прави, макар партийната принадлежност, че ме посрещна и обсъдихме всичко, което държавното управление на ГЕРБ е направило за област Перник, сподели Борисов.
„Бойко Рашков година и половина е министър, Кирил и Асен – също. И битката с корупцията им се сведе до няколко противозаконни дейности, не тъй като не познават закона, а тъй като мисленето им е незаконно“, сподели още водачът на ГЕРБ. Относно изтеклия през вчерашния ден запис Бойко Борисов разяснява:
„ При Цветанка Ризова „ извънредно “ отиде Атанас Атанасов, който ми е бил заместител и бях сигурен, че ще каже, че ГЕРБ и Борисов са отговорни. А на нас ни го дадоха сътрудниците от „ Възраждане “, до момента в който си върви онлайн по Дарик и на уеб страницата на Народното събрание. Сега пък Христо Иванов споделил, че пропагандата на ГЕРБ ги нападна, но каквото самичък си направиш, никой не може да ти го направи. Ние единствено се възмутихме за свободата на медиите, тъй като завършващата му фраза е да бъде заличен записа от самостоятелната медия Дарик “, означи той.
Борисов напомни, че от Демократична България назовават новото КПКОНПИ с най-приемлив звук „бухалка“.
„ Тоест, задачата е да се направи орган, който не съблюдава закона – да могат да трият от уеб сайтове, да подменят вести “, уточни той.
Председателят на ГЕРБ регистрира, че на никое място в записа не се чуват решения или разисквания за цените на тока, инфлацията. Бойко Борисов попита кое е правилно в последна сметка, тъй като единствено преди дни Нинова и Асен Василев твърдят, че всичко в страната е прелестно и няма никакви проблеми. Когато обаче става дума за избори – не може, тъй като всичко е доста тежко.
Борисов поздрави депутатката от ГЕРБ Десислава Трифонова за разкритията и следствието й към скандалния меморандум за „ Джемкорп “, който Кирил Петков побърза да приключи, все едно в никакъв случай не се е случвал.
Бившият финансов министър и депутат от област Перник Кирил Ананиев разгласи, че без значение от това какво демонстрират социологическите изследвания, ГЕРБ е първа политическа мощ. Той регистрира, че за трите държавни управления на Борисов постоянно се е спазвала фискална политика за опазване на обществените финанси.
„ Благодарение на нашите разноски се построява кръвоносната система на България, автомагистрали, пътища, учебни заведения, спортни площадки “, регистрира Ананиев.
„ Асен Василев и неговата стръв крадат България, от бензина и дизела по 1 лв. на литър, 100 милиона на месец от природния газ, милиарди от „ Джемкорп “. Крадат милиарди от всички покупко-продажби. Те даже ще подминат 10 милиарда на година. Добрата вест е, че изборите идват “, съобщи Делян Добрев и изрази вяра българските жители да са видели всички тези обири.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР