Държавата е стабилна, има икономически растеж. Вота на недоверие го

...
Държавата е стабилна, има икономически растеж. Вота на недоверие го
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: В мотивите за вота на недоверие има много неистини

Държавата е постоянна, има стопански напредък. Вота на съмнение го възприемаме като част от системата на Българска социалистическа партия да желаят избор преди председателството и в края.

Това разяснява в студиото на „ Здравей, България “ по Нова телевизия заместник-председателят на ГЕРБ и ръководител на ПГ на партията Цветан Цветанов.

„ Надявам се да има логичен и справедлив разбор на претекстовете “, уточни той.

По думите му обаче това са претекстове, които не дават отговор на желанието и упоритостите на Българска социалистическа партия.

„ Защото когато искаш избор на съмнение, би трябвало да предложиш и опция “, добави ръководителят на ПГ на ГЕРБ.

В претекстовете Цветанов вижда доста лъжи.

Той изясни, че има липса на полицейско наличие, само че са подхванати ограничения, което не се загатва от Българска социалистическа партия.

Налице да вземем за пример са назначени 1765 чиновници с полицейски функционалности. Има и по-голям потенциал на полицейските патрули.

„ Точно Българска социалистическа партия, тези които съзнателно унищожиха системата за сигурност, да желаят избор на съмнение е аморално “, счита Цветанов.

Цветанов чака с неспокойствие дебата в Народното събрание, само че съгласно него претекстовете за вота са доста надалеч от истината.

По въпроса за Закона за персоналната помощ и казуса на хората с увреждания рационалният компромис, който ще бъде изработен, ще води в вярната посока, уточни Цветанов.

По думите му разговор с майките към този момент има.

„ Имаме един бюджет, който би трябвало да бъде разпределен солидарно към всички сфери “, съобщи той, като уточни, че би трябвало да се означи наклонността за увеличение на разноските.

Цветанов разяснява оставката на зам.-министър Росица Димитрова.

Той изясни, че министър-председателят дава права на министрите да командироват. В случая Бисер Петков е разрешил да се замине, а по-нататъшните структури са организирали пътуването.

Димитрова нямала различен ход, тъй като доста негативизъм се изсипал върху нея.

„ Но това не значи, че ще изгубим този специалист. Експертите в обществената сфера не са чак толкоз доста “, уточни Цветанов.

Според него Димитрова постоянно е работила единствено и само в полза на обществото.

„ Росица Димитрова би трябвало да бъде съхранена, тя предприе ход, който министър председателят Бойко Борисов одобри “, счита Цветанов.

Той разяснява и връзките сред вицепремиера Валери Симеонов и министъра на туризма Николина Ангелкова. В обстановката се намеси даже районният министър Николай Нанков.

„ С това съдружно съглашение, което сме подписали, вървим дружно “, уточни той.

Според него Валери Симеонов е извънредно непосредствен, от време на време е изострен и към премиера Бойко Борисов, който обаче резервира самообладание.

„ Едно държавно управление, което е съдружно, постоянно има напрежение.Винаги поставяме старания да има разговор “, счита заместник-председателят на ГЕРБ.

Той изясни, че води диалози Води и с Волен Сидеров, и с Валери Симеонов.

„ Защото ние би трябвало да изведем България над всичко “, добави Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР