Държавата е подкрепила българския бизнес с над 1 млрд. лв.

...
Държавата е подкрепила българския бизнес с над 1 млрд. лв.
Коментари Харесай

Борисов се похвали в Самоков с 1 млрд. лева, хвърлени срещу кризата

Държавата е подкрепила българския бизнес с над 1 милиарда лева през ограниченията на общественото и икономическото министерство. Това разгласи министър председателят Бойко Борисов, който бе на посещаване в събота в завода на компанията за електронно съоръжение “Самел-90 “ в Самоков. Компанията създава военна техника за заглушаване, а неотдавна и бронирани машини.

“Резултатът (от подпомагането) към този момент е доста добър. Безработицата я държим. Важно е да работят хората, това им донася и психическо здраве, и пара, и не се усещат застрашени. Имат гаранции, че няма да ги уволняват “, изясни Борисов пред притежател на “Самел-90 “.

По време на премиерската аудиенция бе обявено, че “Самел-90 “ е получила към 380 хиляди лв. от страната по мярката 60:40. Така били непокътнати към 90 от общо 400-те работни места в компанията.



От различен постинг на Борисов обаче стана ясно, че “Самел-90 “ несъмнено не е опряла до държавните пари. Компанията строи в моментаспортно-възстановителен комплекс със СПА, медицински и конферентен център, жилищен комплекс, хотел и парк. Общата инвестиция е за 70.1 млн лева, а срокът за довеждане докрай е 3 години.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР