Държавата е на автопилот, т.е. не се знае кой и

...
Държавата е на автопилот, т.е. не се знае кой и
Коментари Харесай

Симеон Славчев: Държавата е на автопилот, не се знае кой и как управлява

Държавата е на автопилот, т.е. не се знае кой и по какъв начин ръководи. Това акцентира в изявление за БНР Симеон Славчев от ”Мрежа за начинания и решения ”.
" Проблемите започнаха да се натрупват с огромна мощ в страната и виждаме, че държавното управление е в непрекъсната рецесия. То непрекъснато запушва някакви дупки, само че главните проблеми стоят нерешени. От тази позиция ние, като гражданска организация, която неслучайно се е кръстила " Мрежа за начинания и решения ", предлагаме съответни решения на проблемите и декларирахме своето предпочитание да се включим с нашата експертиза, с цялостната ни мрежа за решаването на казуса с Търговския указател, който по никакъв начин не е незначителен.

Министър Цачева ни увери, че тази седмица ще бъде свикана тази работна група, даже пое ангажимент пред нас, че ще сформира повсеместен проект за деяние за оправянето с рецесията с Търговския указател. Ние също декларирахме своето предпочитание, отсреща сме.

Активизирахме безусловно целия ни експертен капацитет, само че мощно сме обезпокоени, че не се знае кой ще даде гаранция, че данните в Търговския указател няма да бъдат манипулирани. Кой дава тази гаранция и по какъв метод се подсигурява това пред обществото? Правителството дължи тези отговори ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР