Държавата добре се справи с навременните мерки, надявам се да

...
Държавата добре се справи с навременните мерки, надявам се да
Коментари Харесай

Депутатът от ГЕРБ Ненков: Президентът се свежда до обикновен критикар. Няма нивото на Бойко Борисов

„ Държавата добре се оправи с навременните ограничения, уповавам се да не се наложи още веднъж да се стягат ограниченията. Целта е гладко да минаваме през пандемията ", сподели в зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Александър Ненков в предаването " Офанзива с Любо Огнянов " по " Канал 3 ".

Относно последните изявления на президентът Румен Радев събеседникът на медията Ненков означи: Президентът се свежда до един елементарен критикар. А напрежението сред институциите идва точно от Румен Радев и с рухването на рейтинга му се усилва и агресивното му говорене. Обединителят на нацията в един миг се оказа и представител на онеправданите, на тези, които през днешния ден прокуратурата преследва.

" На Радев му се желае да бъде на мястото на Бойко Борисов, само че очевидно още не е достигнал до нужното равнище ", заключи той.

" Държавата се пробва да подкрепи бизнеса, позитивното е, че България се пробва да играе роля на център на стабилността, до този момент  още не сме теглили заем ", означи още Ненков за ситуацията на България по време на пандемията.

" България няма безусловно никакво желание да се отклонява от пътя на евроатлантическата си интеграция, добави той.

" ГЕРБ печели през последните години избори, тъй като прави това, което счита за редно и хората правят оценка стореното, безапелационен е зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html.

Прочети тук - Защо e добре да рекламирате бизнеса си с ПР изявления в уеб страницата Petel.bg

" Ако се отнеме свободата на словото, тогава тъпите и безмълвни могат да бъдат водени като овце на кръвопролитие . " Джордж Вашингтон

Призоваваме властта да не основава ненужно напрежение и да не нарушава главните полезности, върху които се крепи Европейски Съюз.

Личните свободи, като ценене на персоналния живот, независимост на мисълта, на изразяването на мнение и на информация, са предпазени с Хартата на главните права на Европейски Съюз.

Неспазването на тези правила подкопава устоите и разяжда като недоброкачествен израстък ДНК-то на съюза. Води до напрежение в обществото ни.

Свободата на Словото е предпазена и обезпечена от Основния закон, на който се крепи цяла България - Конституцията.

Призоваваме за съблюдаване на предписанията и ограниченията, само че посредством осъзнатост, а не посредством упорито всяване на суматоха и боязън.

Пазете възрастните и хронично болните хора.

Нечистоплътно и рисково е потреблението на страха на хората за трупане на политически рейтинг.

Информирайте се от достоверни източници!

Не вярвайте на организация "Една Жена Каза ". Търсете първоизточника извора на информацията в непознатите медии! Не вярвайте на всеки преводен материал без да видите оригинала. Не вярвайте на всеки материал в непознатите медии.

Те постоянно търсят сензации и драматизъм, тъй като, за разлика от множеството медии в България, се намират в действителна пазарна конкурентна среда и тематиката "Ковид 19 " им носи преимущество над останалите, посещаемост, гледаемост, тираж и пари. Доверете се на разсъдъка си, а не на страстите и страха си. Преценете дали материалът търси пазарноориентирана сензационност, дали обслужва политически ползи или желае да ви осведоми въз основата на научни експертни данни и числа.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР