Държавата да плати парите за поддържане на пътища ако фирмите,

...
Държавата да плати парите за поддържане на пътища ако фирмите,
Коментари Харесай

Пари за пътища? След 6-годишна гаранция за качество

Държавата да заплати парите за поддържане на пътища в случай че компаниите, които са направили активността поемат 6 година гаранция за работата си. Това предлага " Демократична България ", сподели в утринния блок на Нова тв депутатът Ивайло Мирчев.

" Става дума за над милиард, които не са насъбрани в този момент, а още от времето на ръководството на ГЕРБ. Безспорно има свършена работа. Комисията за разбор на свършената работа би трябвало да е в АПИ, а не в Народното събрание ", сподели Мирчев. Той разяснява и последните социологически изследвания. Според него ГЕРБ не усилва резултата си като брой гласове, а за растежа на " Възраждане " роля има съветската агитация.

" Убедени сме, че нови избори в този момент не са нужни, ще създадем всичко допустимо да съхраним обединението ", сподели Ивайло Мирчев. Той е безапелационен, че обединението би трябвало да бъде непокътната и няма потребност от избори, макар нападките сред сътрудниците. Според Мирев сътрудниците в обединението би трябвало да имат обща кандидатура за началник на Българска народна банка.

" Това, което се случи с Българска народна банка е срамно. Важно е кой ще бъде отпред на институцията, само че има доста по-важна тематика – инфлацията и скока на цените.

Времето, което отделихме в диспути и публичното внимание, с цел да си приказваме за това какъв бил Каримански и за какво нямаме обща кандидатура – трябваше да го отделим за това да определим кои са енергийно небогати и по какъв начин ще подпомогнем хората. Трябва да се държим като държавници и да реагираме на това нещо ", акцентира той.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР