Държава, в която институциите воюват помежду си, е слаба. Това

...
Държава, в която институциите воюват помежду си, е слаба. Това
Коментари Харесай

Красимир Велчев: Държава, в която институциите воюват помежду си, е слаба

Държава, в която институциите водят война между тях, е слаба. Това сподели в студиото на " Денят стартира с Георги Любенов " депутатът от ГЕРБ Красимир Велчев, член на управлението на партията и заместник-председател на парламентарната група.

Какво мнение може да имат нашите сътрудници в Европарламента, откакто виждат, че ние взаимно се наскърбяваме. По-лоша реклама от тази няма кой да ни направи, изясни депутатът. Той ще изиска среща с ръководителя на антикорупционната комисия.

„ Защото когато избирахме ръководител на комисията в Народното събрание, аз зададох въпрос на двамата претенденти – дали са обръщали внимание на неизвестен сигнал и ще обръщат ли внимание в бъдеще, тъй като това е тип тормоз. Това, което се прави, цели само да се покаже пред обществото ”.

Според него сега Българска социалистическа партия употребява Елена Йончева. Може би и тя си е въобразила, че единствено това е методът да стане евродепутат, като се занимава с клюки и доноси. Това не носи напредък в обществото, сподели още Велчев.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР