Държанието на Тити Папазов е позор. Той казва: Дайте ми

...
Държанието на Тити Папазов е позор. Той казва: Дайте ми
Коментари Харесай

Държанието на Тити Папазов е позор

" Държанието на Тити Папазов е срам. Той споделя: " Дайте ми пари и ще спася Левски ", той споделя: " Аз ще оправя връзките сред последователите ",. Тити очевидно е кадърен да направи всичко, което си е наумил. На този стадий не ме тормози, защото акциите не са в него. Тези 35% не са му дадени. Понеже той приказва, че би седнал на най-модерния детектор на лъжата, дано да му задам няколко въпроса. Има ли присъединяване при загубата на купата на Левски през 2004 година, когато първенец стана Локо Пловдив? Облагодетелствал ли се е персонално финансово от организацията на 100-годишния празник? Парите, които той твърди, че е дал на Тодор Батков през 2014 година - 200 000 лв., негови ли са? Организирал ли е залагания на баскетболния Левски? При състояние, че разгласи, че е излъгал най-хубавия си другар ".
Това сподели в BTV ръководителят на НКП на Левски.
 Хиндлиян и Тити Папазов опазиха дарението на Делян Пеевски за Левски Хиндлиян и Тити Папазов опазиха дарението на Делян Пеевски за " Левски "
" Левски " от доста години се управляваше със заеми. От към една година се ръководи с дарения. Когато Васил Божков стана мощният човек...
" Той седи и изяснява на всички места за престижа за Наско Сираков. Докато това стана, престижът на Сираков падна. Левски е над всички нас. НКП не нападна никого персонално, не е воден от егоцентризъм. Това е кардинална позиция. Те не помнят, че в последните 10 години не е правилно, че ние не сме скачали на предходните притежатели. През 2014 година беше първият конфликт с Тодор Батков. Като свободни мъже, отидохме при премиера при започване на тази година, с цел да кажем, че моделът " бащица " не работи. В момента е съвременно да се приказва против модела " бащица ". Дори Павел Колев приказва срещу този модел. Самият Павел Колев съобщи, че няма скица за източване на клуба от последователите. Той отговори от 58 въпроса на 23. На база на отговорите на 40% от въпросите, една част от последователите на Левски написаха един голям памфлет, върху който те градят идеология и философия ", приключи шефът на НКП на Левски.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР