Държа МВР да не се въвлича в скандали и проблеми.

...
Държа МВР да не се въвлича в скандали и проблеми.
Коментари Харесай

Младен Маринов: Не бива МВР да се въвлича в опити за предизборни скандали

Държа Министерство на вътрешните работи да не се въвлича в кавги и проблеми. Още през цялото време сме основали прецизна организация по защитата на изборните секции. Това съобщи министърът на вътрешните работи Младен Маринов след среща с вицепрезидента Илияна Йотова. Всичко, което сме извършии досега, е на база на действително подадени сигнали.

По думите му предупредителните протоколи се издават на база на сигнали. Такива се издават на физически лица, не се ръководим от това кой от коя партия е. През 2017 година са били издадени 3500 предупредителни протокола, досега са издадени 1200. Има 7 досъдебни производсства, свързани с нарушавания на изборния развой, сподели Младен Маринов.

Получава сигнали от цялата страна, с приближаване на изборния ден сигналите за пазаруване на гласове, сподели министърът.

Всеки един от тях се ревизира. Не бива Министерство на вътрешните работи да се въвлича в опити за предизборни кавги, сподели вътрешният министър. Младен Маринов съобщи, че срещата му в президентството не е била във връзка изборите.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР