„Държа да отбележа, че никой не ни е отстранявал. ГЕРБ

...
„Държа да отбележа, че никой не ни е отстранявал. ГЕРБ
Коментари Харесай

Напрежение в парламента след декларация на ГЕРБ, изключиха микрофона на Атанасова

„ Държа да отбележа, че никой не ни е отстранявал. ГЕРБ завърши един сполучлив мандат и се съобрази с изборните резултати. Ние вярвахме, че след нас ще пристигна ръководство, което ще надгражда, което ще води страната в посока към възстановяване на живота на хората – на стандарта, на покупателната дарба, ще довършат автомагистралите, ще се поддържа, стартирана от нас наклонност за стабилно развиване на страната. За страдание обаче се оказа, че сме предали ръководството на страната в ръцете на безусловно несъстоятелни хора”, съобщи тя.

Атанасова съобщи, че от една година обществото живее в някакъв призрачен сън. „ Наистина никой не знае - жител или представител на бизнеса на следващия ден какво ще му се случи. Не знае дали ще бъде измамен, излъган и ограбен. Искахте ръководство без ГЕРБ, получихте ръководство без ГЕРБ. Дали сте удовлетворени от резултата, уважаеми представители на болшинството. Доволни ли са вашите гласоподаватели? Да ви кажа ли? Не са удовлетворени. Никой към този момент не е удовлетворен, а по-лошото е, че всички към този момент са уплашени. Абсолютно всички хора към този момент схванаха, че е в ход проект за заличаване на страната”, сподели тя.

Атанасова сподели, че единственото хубаво е, че в този Народно събрание има съпротива. „ И популярност Богу, че и ГЕРБ е тук, тъй като ние с всички сили ще пречим на това да продължавате да унищожавате Родината ни. За нас тя е единствено една, ние друго поданство нямаме”, съобщи тя.

Вицепремиерът и министър на финансите Асен Василев взе думата и сподели, че толкоз доста лъжи, изречени по толкоз последователен метод, „ от оплаквачки ГРЕБ не съм чувал от много време насам”. И стартира „ непосредствено по ред на неистините”, а в края съобщи особено на Атанасова: Проверявайте си числата, преди да говорите, заяви още БГНЕС.

След него тя взе думата като стартира по този начин: „ Уважаеми господин министър-председател Василев. Защото към този момент Кирил Петков не е министър-председател. Очевидно за цялата зала и за българските жители, същинският министър председател е Асен Василев, който опровергава опозицията”, сподели тя.

Докато говореше председателстващият Народно събрание й изключи микрофона и й отнеме думата.

Депутатите от ГЕРБ станаха и се стигна до напрежение, поради което бе дадена отмора.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР