Дарителска акция в полза на Университетската многопрофилна болница за активно

...
Дарителска акция в полза на Университетската многопрофилна болница за активно
Коментари Харесай

Прокурорите и служителите от Апелативна прокуратура подкрепиха с дарение варненската болница „Света Марина“

Дарителска акция в интерес на Университетската многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Света Марина “ във Варна направи Апелативната прокуратура във Варна. С персонални средства в дарението участваха всички прокурори и чиновници. Набраната сума от 1350 лв. през вчерашния ден е била преведена по сметката на лечебното заведение, осведомят от прокурорската пресслужба.

Решението да бъде подкрепена Университетската болница „ Света Марина “ е било взето единомислещо от колектива на Апелативната прокуратура във Варна с аргумента, че лечебното заведение е единствената болница в Североизточна България, в която е основана вирусологична лаборатория за проучване на пациенти за ковид, а инфекциозната клиника е единствената във Варненска област, която лекува и наблюдава пациенти с потвърдени позитивни проби за COVID-19.

Колективът на Апелативната прокуратура във Варна има вяра в професионализма и мотивираността на висококвалифицираните медици от здравното заведение да се оправи с предизвикването, каквото е коронавирусът, и показва увереността си, че лекарите и целия медицински личен състав от първата линия на невидимия фронт за битка с заболяването ще бъде на висотата, отговорността и всеотдайността на специалността, както постоянно до момента.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР