Дарители успяха да съберат над 170 хиляди евро за лечението

...
Дарители успяха да съберат над 170 хиляди евро за лечението
Коментари Харесай

Дарителска кампания събра над 170 000 евро за лечението на тримесечно бебе


Дарители съумяха да съберат над 170 хиляди евро за лекуването на тримесечно бебе единствено за една нощ, оповестява bTV. Ето по какъв начин историята на дребния Андриян трогна стотици хора.

„ Здравейте, положителни хора, обръщам се с молба бебенцето ни Анди да живее “. С тези думи през вчерашния ден една майка се обърна за помощ. Преди месец дребният Андриян е диагностициран с рядко вродено заболяване – билиарна атрезия или липса на жлъчни пътища. Откриват и цироза, което прави положението му извънредно сериозно.

„ При него заболяването върви доста бързо и ни остава към месец живот… това, което ни дели от това да го отгледам и да стане мощен мъж, са парите “, показа майка му.

Родителите се свързват с болница в Германия, откъдето споделят, че имат подготвеност да извършат чернодробната трансплантация. Бащата и майката могат да бъдат донори. Необходими са 167 000 евро. Шансът за триумф е доста висок – над 93%.

Добрата вест е реалност. Само за една нощ се събират над 175 000 евро за лекуването на Анди. Сега детето е в педиатричната болница преди да замине за Германия. Дарения се получават през няколко минути.

Днес майка на Андриан още веднъж не може да заспи, само че този път от наслада. „ Винаги съм знаела какъв брой са положителни хората, само че не имах вяра, че толкоз мълниеносно се случва “, добави Христиана Илиева, майка на Андриян. Семейството гледа с вяра към бъдещето и мечтаят Анди да оздравее бързо, посредством и на всичките доброволци.

„ Мечтите ми са всичкото положително, което получих, да се върне неведнъж към всички хора и всички да бъдат здрави и да не губят вяра “, сподели Христиана.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР