Дарина Йотова-Дара е най-адекватния представител на България на Евровизия 2018

...
Дарина Йотова-Дара е най-адекватния представител на България на Евровизия 2018
Коментари Харесай

Феновете искат Дара на Евровизия

Дарина Йотова-Дара е най-адекватния представител на България на Евровизия 2018 - това демонстрира обичайна анкета на самостоятелния уебсайт eurovision-bulgaria.com, в която своя избор са дали над 100 000 души.

Подгласнички на изпълнителката са Михаела Филева и Гери-Никол. В актуалната анкета попадат единствено герои от риалити формати като Тита, Радко Петков, Маги Джанаварова, Християна Лоизу.

Единствените имена отвън поточната линия на X Factor и Гласът на България са Преслава и Павел и Венци Венц, разясняват от организация Монитор.

От Българска национална телевизия одобряваха концепции за присъединяване до 29 декември, като измежду условията към претендентите бе да са стартирали обществено най-малко 3 музикални плана за последните 2 години и да имат регистриран в ПРОФОН репертоар като продуценти.

Според източник на 19минути, до 20 януари трябваше да се знае кой ще е българският представител в Лисабон. От националната телевизия обаче обявиха, че този, който ще показа страната ни след историческото второ място, което Кристиан Костов завоюва в Киев с Beautiful Mess, ще стане прочут при започване на март.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР