Дарина Цветанова от 8 а клас на Математическа гимназия Гео

...
Дарина Цветанова от 8 а клас на Математическа гимназия Гео
Коментари Харесай

Ученичка от Плевен спечели конкурс на Световно образование с оригинално есе на английски

Дарина Цветанова от 8 а клас на Математическа гимназия „ Гео Милев “ в Плевен завоюва националния конкурс на интернационалния план " Световно обучение " .
Разработеното от нея на британски език есе на тематика " Лятото на фантазиите ми – съвършеният проект " е било оценено от журито като най-оригинално. Наградата на Дарина е едноседмичен езиков лагер във Англия, оповестиха от плевенската гимназия.
Организатор на интернационалното ревю " Световно обучение " в Централна и Източна Европа е компания " Интеграл ". Националният конкурс за езикова почивка в чужбина цели да провокира учениците на възраст сред 15 и 18 години да покажат креативност по общозначими и личностни тематики и да покажат уменията си да се показват на западен език.
По време на езиковия лагер на Албиона Дарина ще посети кампуса на Abbey College Cambridge – дълготраен сътрудник на плана в България, разясниха от интернационалното ревю " Световно обучение ".
Осмокласничката се интересува от математика, физика, астрономия и британски език. В свободното си време обича да се занимава със спортни танци, балет, насочване и тичане. Вече е печелила национални и районни надпревари по математика и история. След като приключи междинното си обучение счита да учи квантова физика във Англия.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР