Дарина Сарелска вече не е директор „Новини и актуални предавания“

...
Дарина Сарелска вече не е директор „Новини и актуални предавания“
Коментари Харесай

Нова телевизия се раздели с Дарина Сарелска

Дарина Сарелска към този момент не е шеф „ Новини и настоящи излъчвания “ в Нова Броудкастинг Груп. Силва Зурлева, член на Борда на Директорите, ще поеме ежедневното оперативно ръководство на новините и настоящите излъчвания на NOVA в тясно съдействие със съществуващия екип.

“Всички ние благодарим на Дарина за напъните, които способстваха за издигането на Новините на NOVA до сегашната им позиция на безспорен водач в ефира. Надяваме се, че Дарина ще успее в бъдещите си планове. Аз ще продължа да работя с всички членове на екипа на новините и съм уверена, че дружно ще запазим най-високите достижения на медията, както и ще продължим да се развиваме “, разяснява Силва Зурлева.

„ Гордея се с това, което постигнахме в последните 4 години. Новините на NOVA заеха заслужената си лидерска позиция на пазара. За мен тази смяна е за положително. Надявам се да бъде и за положителното на NOVA и новините, към които оставам привързана. Разчитам, че екипът ще продължи да работи по същите високи професионални правила и стандарти, както през четирите години, в които бяхме дружно. Благодарна съм за насъбрания опит и виждам напред към бъдещи планове “, добави Дарина Сарелска.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР