Дарина Радева определено не е сред кротките девойки. Тя обича

...
Дарина Радева определено не е сред кротките девойки. Тя обича
Коментари Харесай

Баща Й Видя И Побесня! Дъщерята На Румен Радев Лъсна В Чудовищен Скандал, Вижте Какви Ги Върши!

Дарина Радева несъмнено не е измежду кротките девойки. Тя обича да скандализира като се снима по какъв начин пие бяло вино и не стопира да пуши обичаното си наргиле.

Въпреки фриволното държание, близки до звездното семейство настояват, че децата на президента въобще не се капризни.

Щерката на генерала обича да опитва. Тя харесва също по този начин да кръстосва страната с другари и да купонясва да обратен тласък, когато почива.

Нищо от тийнейджърският живот на Дарина Радева не й е забранено- само че това се случва единствено през лятото, когато девойката е свободна от обучение, написа разкрития.ком.

На есен тя още веднъж е примерна ученичка и заляга крепко над учебниците. Въпреки високия пост на татко си тя не се употребява с привилегии, а не стопира да зищитава репутацията си на една от най-умните в соя клас.

Щерката на президента Радев учи в 35-то приблизително учебно заведение „ Добри Войников ” в столицата.

Наследничката на президента е отдадена на театъра. Тя е част от театралната натрупа в учебно заведение, където влиза още като деветокласничка.

Вече има зад тила си няколко участия в театрални фестивали. И макар че театърът й е единствено занимание до в този момент, Дарина Радева може да следва в Театралната академия, откакто приключи междинното си обучение.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР