Дарина Радева – дъщерята на президента Румен Радев, за пореден

...
Дарина Радева – дъщерята на президента Румен Радев, за пореден
Коментари Харесай

Президентът Радев надали е доволен! Дъщеря му лъсна в потресаваща реклама, награби колежка

Дарина Радева – дъщерята на президента Румен Радев, за следващ път разбуни духовете. В обществените мрежи се появи нейна фотография, на която се целува уста в уста със своя колежка от НАТФИЗ. Фотосът е изработен за реклама на новата театрална режисура с присъединяване на Радева, която би трябвало да се състои на 9 декември в София, предава Флагман.
През идващия уикенд ще бъде излъчен филмът театър „ Сад. Игри по време на апокалипсис “. Режисьор е Касиел Ноа Ашер, която през днешния ден загуби бащата на детето си – режисьора Иван Станев. В плана вземат участие актьорите Мартина Апостолова, Йоана Димитрова, Дарина Радева, Яра Ходкевич, Паоло Лалев, оповестяват уредниците.
В пиесата на скандалния японец, който е бисексуален, има и лесбийски детайли, и евентуално Дарина Радева е получила такава роля, разяснява се в арт съсловието. Все още не е ясно дали татко й – президента Румен Радев, който се изживява като честен стожер на нацията и върл родолюбец, утвърждава актьорското преобразяване на дъщеря си.
Сюжетът
В един дъждовен ден група млади артисти се събират за подготовки на пиесата „ Мадам дьо Сад “ от Юкио Мишима. Светът на открито е обзет от предусещане за предстоящ апокалипсис. Актьорите се впускат в хипнотично проучване на пристрастеността, порока и лицемерието в едно общество, чийто морал е надълбоко недоверчив. Постепенно персоналните им взаимоотношения се сливат с тези на героите от пиесата. Репетиционната се трансформира в затвор, а почтените им игри – в смъртоносни. Ще има ли в миналото премиера на този театър – не знаем. Времето е изчезнало. Време няма, пишат уредниците.
За пиесата
Мишима написа „ Мадам дьо Сад “ през 1965 година Пиесата е поетична лексика, екстравагантен драматургичен метод и разбъркване на японския и западноевропейския жанр. Героите изпитват блян за власт, хубост, еротика и гибел. „ Мадам дьо Сад “ се откроява със мощно застъпени политически тематики, извънредно настоящи за събития и процеси протичащи се в актуалния свят, описват от екипа на „ Сад. Игри по време на апокалипсис “. Интерпретации на пиесата вършат Ингмар Бергман, Майкъл Грандидж, Алфредо Ариас.
Автора, създателя
Юкио Мишима е роден в Токио през 1925 година Творчеството му обгръща стилове като лирика, есета, кабуки, кино, романи. Негови са книгите „ Златния Храм “, „ Пролетен Сняг “, „ Пет признака за упадъка на Бога “. Мишима е номиниран три пъти за Нобелова премия за литература, само че в никакъв случай не я получава. Той скандализира пуританите с разгулния си живот и не крие, че е бисексуален – голям потрес в азиатската страна в тези години. Юкио Мишима умира през 1970 година, извършвайки ритуално сепуку.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР