Дарина Павлова вдига лъскава сватба като от 1001 нощи, узна

...
Дарина Павлова вдига лъскава сватба като от 1001 нощи, узна
Коментари Харесай

Дарина Павлова вдига сватба за $1 000 000! Милионери се редят на опашка за нея, но тя избра само един

Дарина Павлова подвига лъскава женитба като от 1001 нощи, разбра HotArena.

Наскоро Мадам Мулти споделила пред приятелки, че доста се вълнува от идното събитие. Искала охолно и изтънчено празненство, цялостно с екстри и изненади за гостите. Близки до Павлова издадоха, че разноските по сватбения ваучър ще доближат „ скромния “ един милион в долари . И макар че точната дата на сватбата й е към момента незнайна, към този момент се знае, че за ролята на младоженеца има няколко претенденти, заяви „ Шоу “.

Наскоро Дарина пусна много намекващ фотос в Инстаграм, който подчертава върху голям и ултраскъп пръстен, красящ безименния й пръст . Точно там, където всекидневно седи и годежната халка. Ефектното украшение е на стойност половин милион лв. и е подарък от новата й обич – италианския паралия Артуро Гуадарама . С него я среща нейният ПР Сандро Рубини.

От обкръжението на Мадам  Мулти издават, че той не е единственият й любовник. Пред вратата й постоянно се редели кой от кой по-засукани милионери. Тях обаче Артуро не смята за конкуренция, а преди дни ясно им сподели кой в действителност желае Дарина – него. Италианецът пусна обща фотография с Павлова, под която написа, че това е най-впечатляващата жена, в чиято компания всеки мъж би желал да бъде, намеквайки, че явно избраникът е той.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР