Дарина Павлова продължава да поддържа романтична връзка с актьора Джулио

...
Дарина Павлова продължава да поддържа романтична връзка с актьора Джулио
Коментари Харесай

Дарина Павлова тайно с гаджето в България

Дарина Павлова продължава да поддържа сантиментална връзка с артиста Джулио Берути, макар че от години двамата заобикалят да се демонстрират дружно на всемирски събития. Предни дни обаче двойката е пристигнала скрито в Българияи се забавлява край Варна, дочу HotArena.

Вдовицата на Илия Павлов и италианския артист са отседнали в хотела на Дарина в Златни пясъци. Компания на Дарина прави още и пиарът й Сандро Рубини, написа „ България през днешния ден ”.

Веселата компания отмаря през целия ден на плажа, а вечер се забавляват из нощните заведения на Варна. Освен това Дарина постоянно се вижда и с приятелката си Марта Вачкова, а също по този начин провежда и туристически обиколки на италианските си другари.

Дарина отдавна желала да покаже на Джулио българските забележителности. Италианецът за първи път е у нас и сега се любува на хубостта на Варна и покрайнините.

Едно от местата, които двойката посетила е Аладжа Манастир. Берути напряко се шашнал, когато видял скалния манастир, който е неповторим по рода си.

Иначе Дарина напълно не посещава инцидентно България. Само преди дни тя отпразнува 56-я си рожден ден в Истанбул. Тържествата продължиха няколко дни, а компания на милионерката правеха Марта Вачкова, Мерием Узерли, мисис България 2018 Галина Долапчиева и доста, доста други.

41-годишната миска е доста близка с Мадам Мулти и двете не пропущат мотив да се видят.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР