Дарина Павлова и милионерът Спас Русев бяха бългасркото присъствие на

...
Дарина Павлова и милионерът Спас Русев бяха бългасркото присъствие на
Коментари Харесай

Дарина Павлова купонясва с Лео ди Каприо и Мадона

Дарина Павлова и милионерът Спас Русев бяха бългасркото наличие на блестящото празненство в Сен Тропе, научи HotArena.

Мадам Мулти не пропусна да се отблежи на следващото събитие, събрало на едно място куп ВИП-ове. Този път задачата на мероприятието бе не просто развлечение, само че и една добра идея. То бе проведено от холивудската звезда Леонардо ди Каприо. От години той поддържа фондация, заминаваща се с запазване на околоната среда.

А благотворителният търг има за цел да се трансформира в годишно събитие. Миналата година на него бяха събрани над 45 милиона $ за задачите на екологията! Тази година на търг се разигра вечеря с Лео и екранната му половинка Кейт Уинслет. Дарина Павлова и Спас Русев също са се присъединили в благотворителната акция.

Освен това, те не пропуснаха и формалната вечеря и афтърпартито. Мадам Мулти е отявлена купонджийка и още веднъж събра погледи с визия и освободено държание. Тя поддържа топло другарство с куп международни звезди и постоянно е добре пристигнала на сходен жанр събития, написа " Телеграф ".

Този път бизнесдамата и притежателят на " Левски " получиха опцията да прекарат една незабравима вечер с музиката на Мадона. Музикалната мегазвезда бе изненадата на благотворителното празненство, а Павлова не пропусна да показа нейно осъществяване в обществените мрежи.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР