Дарин Ангелов е от онези харизматични личности, които няма как

...
Дарин Ангелов е от онези харизматични личности, които няма как
Коментари Харесай

Дарин Ангелов се закани на Гала, че ще доведе любовницата си в студиото ѝ

Дарин Ангелов е от тези харизматични персони, които няма по какъв начин да не привлекат вниманието към себе си, било то с сексапил, усмивка, или някой и различен изръсен инцидентно или съзнателно занимателен лаф.

Актьорът, който е част от панелистите на Гала в " На кафе ", даде такова любопитно заричане в ефир на известната тв водеща, че тя не помни на кой свят се намира. 



Тази заран Дарин обществено " даде дума ", че ще докара " любовницата си " в студиото на Гала, с цел да я види цяла България. Заканата му се стовари като " гръм от ясно небе " върху водещата и тя пребледня. В отговор на артиста, тя изрази бтревогата си, че в случай че новата обич в живота на артиста се появи, в студиото ѝ ще се вдигне " огромна пушилка ".

Всъщност под " държанка " Дарин Ангелов има поради не някоя тайнствена изкусителка, завладяла сърцето му, а мощния си мотор, в който бил влюбен още от тийнейджърските си години. За да внесе мир в душата на Гала, Дарин я увери, че всичко ще бъде наред при срещата, като посочи: " Няма ужасно, екокатегория е ". 



 

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР