ДарикТази вечер в Къщата ситуацията беше извънредна. Заради неспазване на

...
ДарикТази вечер в Къщата ситуацията беше извънредна. Заради неспазване на
Коментари Харесай

Кулагин напусна Къщата на VIP

Дарик

Тази вечер в Къщата обстановката беше изключителна. Заради неспазване на разпоредбите от Ваня и Кулагин, елиминациите бяха анулирани и двамата бяха изправени пред вота на феновете, които гласоподаваха във Фейсбук страницата на шоуто, за този който желаят да изгонят. Кулагин събра 71% и напусна наложително шоуто. С излизането си Кулагин беше освиркан, само че съобщи, че той е бил жертвата. Гримьорът даде щита на SDI на Ричард.
 
Кулагин изиска незабавна среща с доктор, поради издут пръст. За това той упрекна както Биг Брадър поради задачите, които се дават, по този начин и Петко, който се опита да го прибере при опита му да напусне Къщата.
 
Докато чакаше лекарския екип, Валентин стартира да чупи сервиза в Къщата, да се заканва на Съквартирантите и на Биг Брадър, даже лекарката, която пристигна да прегледа гримьора, трябваше да изтърпи държанието му.
 
Ваня Костова, беше единствената, която се опита да разбере и помогне на Кулагин по време на престоя му в Къщата, само че и певицата не устоя на държанието на гримьора и в последна сметка изпусна нервите си. След като гримьорът и посегна с глава чесън, Ваня отговори с бутилка вода по Валентин.
 
В последна сметка двамата бяха препоръчани за изпъждане от феновете и този път Кулагин загуби и напусна шоуто.

 
Как ще живеят Съквартирантите без Кулагин, какво ни чака във VIP Brother, ще разберем още на следващия ден вечер от 21:00 часа в ефира на NOVA.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР