ДарикСлед критики, че не е приел епидемията от коронавируса сериозно,

...
ДарикСлед критики, че не е приел епидемията от коронавируса сериозно,
Коментари Харесай

Президентът на Беларус поиска от СЗО да направи оценка на ситуацията с коронавируса в страната

Дарик

След рецензии, че не е приел епидемията от ковид съществено, президентът на Беларус Александър Лукашенко повика специалисти от Световната здравна организация (СЗО) да създадат оценка на обстановката в страната му,  предаде ДПА.
" Тук няма безусловно никаква злополука. Броят на инфектираните нараства, само че популярност богу не лавинообразно ", съобщи Лукашенко, представен от държавната осведомителна организация БелТА.

Лукашенко повика специалисти на СЗО да покажат на беларуските жители, че са в сигурност и държавното управление не крие нищо. Официално записаните случаи на новия ковид в Беларус  до момента са 860, а умрелите - 13. Броят и на инфектираните, и на умрелите в последните дни бързо пораства.
Лукашенко беше подложен на критика както в страната си, по този начин и в чужбина, че не вкарва ограничения за ограничение на разпространяването на вируса.  В страната не престават да се играят футболни мачове, на които участват доста фенове.

По-рано президентът дефинира безпокойството към ковид като " неуравновесеност ".  Той изиска от държавното управление да обезпечи доста повече защитни дрехи за медиците и съобщи, че би трябвало да се следи по-строго за съблюдаване на карантинните ограничения.

В Беларус на инфектираните не се позволява да напущат дома си,  за да се избегне по-нататъшно разпространяване на вируса.

PETEL.BG се дистанцира през цялото време от съобщаването като изключителна вест на броя на умряли остарели хора в Италия, Испания и други страни с огромен % възрастно население.

Засега няма никакви данни, които да демонстрират, че има някакво нарастване на междинната сезонна смъртност в нито една от страните, което да постанова тази статистика да се оповестява като изключителна вест.

Информирайте се от достоверни източници!

Не се подавайте на операции и на евентуални опити на измамници и политици да употребяват изключителната финансова рецесия за користни персонални цели.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|П
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР