Дарик Варна, кадър БулфотоВ света вероятно няма по-скъпа пътна отсечка

...
Дарик Варна, кадър БулфотоВ света вероятно няма по-скъпа пътна отсечка
Коментари Харесай

Опозицията във Варна: Бул. Левски е най-скъпата пътна отсечка в света. Можехме Байконур да направим с тези пари

" Дарик Варна ", кадър Булфото

В света евентуално няма по-скъпа пътна права от новия варненски бул. „ Васил Левски ”. Това съобщи в предаването „ Зала Пленарна ” по Дарик водачът на Българска социалистическа партия в морската столица Борислав Гуцанов. 

„ Радвам се за новия бул., който е извънредно значима облага за града. Но какъв брой коства пробивът? Първоначално единствено строителството беше 89 млн. лева, което е близо по 30 млн. лева за километър. Тези пари обаче не стигнаха и не знам дали има по-скъп път по света. Ние и Байконур можехме да създадем във Варна. Същото беше и с ремонта на Двореца на културата и спорта, който стартира от 5 млн. лева и стигна до неизвестно какъв брой, като се приказва за 17 млн. лева ”. 

Според Гуцанов има политически чадър над управлението на „ Градски превоз ”, което е натрупало загуби за 11 млн. лева Той изиска прокуратурата да проверява ръководството на общинските сдружения и осъществяването на инфраструктурните обекти. 

Според градския водач на Българска социалистическа партия, е трябвало по-рано да бъде позволен въпросът с Очна болница във Варна, а не да се чака да изоставен лекарите.  „ Има два разновидността. Или общината дава над 2 млн. лева за насъбраните отговорности и ремонт, или болничното заведение да стане университетска, като мине към Медицинския университет ”. 

Целта на Българска социалистическа партия е да завоюва евроизборите и да провокира предварителни парламентарни избори, като имаме всички предпоставки да бъдем първа мощ, добави още Гуцанов. Той е номиниран от варненската организация за претендент за евродепутат. Окончателната класификация на листата ще стан ясна на 14 април след съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия.   

„ Българска социалистическа партия е в сериозен прогресивен напредък и би трябвало да стигнем до предварителни избори. ГЕРБ влизат от един скандал в различен и не могат да се похвалят с друго с изключение на с гейтове. „ Апартамент гейт ” е върхът на айсберга на безобразията на ГЕРБ, само че е близо до хората и те го усещат като явна спекулация. По данни на европейските институции (ЕВРОСТАТ, ОЛАФ и Европейската комисия - б. ред.) всяка година от България изтичат 11 млн. евро поради корупция ”, разяснява Борислав Гуцанов. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 3 секунди) Рейтинг: 53809 | Одобрение: 29119 еми прав е, нищо че е от бсп ОСТАВКА НА ПОРТНИХ И ЦЕЛИЯ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ! Напиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР