Дарик Диджитъл и Medical News започват сътрудничество в сферата на

...
Дарик Диджитъл и Medical News започват сътрудничество в сферата на
Коментари Харесай

Дарик Диджитъл и Medical News започват сътрудничество в сферата на здравеопазването

Дарик Диджитъл и Medical News стартират съдействие в областта на опазването на здравето. Двете медии ще си взаимодействат посредством взаимно показване на най-важните вести от здравния бранш.

Дарик Диджитъл АД, сплотяваща в портфолиото сиdarik.bg,dsport.bg,dbr.bg,idei.bgи9meseca.bg, избра водещата платформа в областта на медицината и опазването на здравето Medical News като източник на информация.

Medical News е профилирана платформа, основана за да дава профилирана здравна информация, основана от лекари за лекари, както и да анонсира и отразява всички значими конгреси и конгреси в здравния бранш.

В последните години медията обогати своето наличие, надграждайки го с настоящи вести, касаещи нормативните промени в опазването на здравето, проблемите и триумфите в него. Medical News дава естрада за гласа както на потвърдените престижи в здравния бранш в България, по този начин и на младите лекари, чиято дума не би трябвало да бъде подценявана.

По този метод платформата се трансформира в единствената здравна медия в България, която показва на своята публика с изключение на строго здравно наличие, по този начин и настоящи вести от сферата на опазването на здравето, изявленията със експерти, мнения и разбори по настоящи тематики от най-важния публичен бранш.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР