Дарението на депутата на ДПС Делян Пеевски от 500 000

...
Дарението на депутата на ДПС Делян Пеевски от 500 000
Коментари Харесай

Константин Папазов: Дарението от Пеевски отива за болница, ако ФК ”Левски” събере 1,5 млн. лева

Дарението на депутата на Движение за права и свободи Делян Пеевски от 500 000 лева може да бъде пренасочено от футболния ”Левски ” към болница, в случай че в часовете до 24 май почитателите съумеят да съберат сумата от 1,5 млн. лв., която е нужна на клуба, с цел да може да продължи да съществува.
Това разгласи баскетболният треньор Константин Папазов пред бТВ.

" Когато се случи казусът с акциите, седнахме екипът от 8-10 индивида, воден от Павел Колев, правихме някаква тактика и на 14-ти се озъбихме по-късно, което се случи пред Министерски съвет. Имахме 10 дни до рождения ден, сетихме се, че на рожден ден се върви с подарък и направихме този апел. Трябваха стремително да бъдат събрани 1,5 млн. лв., с цел да може да не разтрогват играчите. Трети месец играчите не са получавали пари, обаче магията " Левски " и моралът ги държи там. Отворихме дарителска сметка, апелирахме към всички и пристигна това подаяние. Какво можеше да създадем? Да го откажем? Призовавам всички левскари. Имаме 48 часа и имаме идеалната опция да съберем нужния 1,5 млн. лв. и тогава да отидем да приказваме с господин Пеевски дали тези пари не можем да ги пратим в някоя болница. Тогава можем да имаме искания ", съобщи Папазов.

Той беше безапелационен, че не се усеща използван от финансовия покровител на " сините " Васил Божков. Първоначално се очакваше на Папазов да бъде даден мажоритарният пакет акции на клуба (86,6%), само че в последна сметка те бяха джиросани на министър-председателя Бойко Борисов от фактическия им притежател Георги Попов. Премиерът отхвърли да ги одобри, а след анкета в обществените мрежи, Божков разгласи, че техен собственик ще стане Наско Сираков, " при негово единодушие ".

" Той даде предложение и безусловно справедливо Наско Сираков завоюва. Феноменално беше неговото наличие при ваш сътрудник. След това в продължение на 3 дни, в никакъв случай " синя " България не е била толкоз обединена, тъй като неговата фигура е с друго измерение ", съобщи Папазов и добави:

" На 12 май ми беше погрешно, тъй като имах спогодба с господин Божков. Не се усещам потиснат, споделям го най-искрено. Към 12-ти, в случай че ми е било тежко, на 22-и съм най-щастливият, тъй като няма по-подходящ от Наско Сираков. Той щеше да бъде в моя предстоящ екип. Видяхте голямата " синя " обич. Притежава експертиза и харизма. Те са тези, които го вършат друг и го качват на друго равнище в очите на всеки един любящ почитател. Наско Сираков не може да бъде номер 2. Той е роден да бъде номер 1. Господ гледа и се случва най-хубавото. Нито за миг не се усещам използван. Аз съм подготвен, в името на " Левски ", да бъда използван всеки ден, в случай че това е цената ".

Баскетболният експерт разкри, че точно несполучливото предаване на акциите на Борисов, в което взе участие журналистът Сашо Диков, е предиздвикало Сираков да изяви предпочитание да одобри акциите. Той беше подсилен с над 28 000 гласа в анкетата на Божков, а множеството фенски организации на " сините " също показаха поддръжката си.

" Денонощно сме дружно. Когато човек отива в такава тежка материя, би трябвало да получава препоръки. Ако до 12-ти съм употребил препоръките на Сираков, на 12-ти следобед той изригна след едно неприлично държание на ваш сътрудник, който беше използван, и решение, което не дава отговор на равнището на господин Божков. На 14-ти сутринта видях Наско Сираков озверял в положителния смисъл - деятелен, подобен, какъвто го познаваме. Защото в България мощните фигури се заобикалят. Най-успешният тандем Сираков - Мъри Стоилов, в последните години не съумява да се засече на " Герена ". Сега се случват нещата по натурален метод. Той изглеждаше един, когато трябваше да ми дава вятър в гърба, да бъде силата Наско Сираков, и по различен, когато имаше опит да се осмее институцията " министър-председател ". Той възкръсна като птицата Феникс. ", сподели той.

Папазов съобщи, че след края на седмицата ще се върне към отговорностите си в баскетболната зала, където е треньор на " Левски Лукойл ", само че ще продължи да оказва помощ и на футболния отбор. Според него бъдещето на " сините " зависи от интензивността на почитателите, които купуват билети и продукти и посещават мачове.

" Трябва да се направи разбор. Мога да бъда упрекван аз, да кажа, че сърдечно благодаря на всеки един - от Томас Лафчис, през Владо Грашнов, зад тила му Майкъл Чорни, Тодор Батков, Иво Тонев, Ники Иванов, Сашо Ангелов, през Спас Русев и в този момент през господин Божков. Тези хора, без никакви стопански принадлежности даваха, с цел да съществува " Левски ". Реално тази скица към този момент е изчерпана и считам, че " Левски " е първият клуб в страната, който ще покаже новия модел на ръководство. Този, който би трябвало да бъде моделът на бъдещето. " Левски " има голям капацитет в своите почитатели, в своята " синя " общественост, която и в този момент още седи притихнала и не знае какво следва. Защо? Аз съм максималист. Вчера се гордеем, че сме продали 17 000 стадион виртуално, няма да има никакво събитие. Знам, че някои хора са купили по 106 билета. Значи това не са 17 000 индивида. Активната група от " синьо " любящи почитатели е в тези рамки. Ние би трябвало да успеем и най-много Наско Сираков - неговият престиж, неговият облик е този, който би трябвало да поведе още почитатели. " Левски " ще бъде мощен и достоверен, когато 100 000 вървят по този път. Тези 100 000 ще калкулират избран финансов капацитет. Той ще бъде фундаментът, на който ще бъде изграждан бъдещият " Левски ". Тези хора ще се усещат част от това ръководство. Който има зад тила си тези 100 000, които са купили карти, билети, продукти и са на всеки мач до последната седалка, ще отидем при всеки рекламодател и с висока вдигната глава ще кажем: " Ние имаме това, този човешки запас зад тила си. Вие може да ползвате този човешки капацитет и консуматор за вашата марка ", сподели още Папазов.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР