Дарение в размер на 300 000 лева под формата на

...
Дарение в размер на 300 000 лева под формата на
Коментари Харесай

Фондация Лъчезар Цоцорков и МБАЛ Уни Хоспитал с дарение за 300 хиляди лева за борбата с COVID-19

Дарение в размер на 300 000 лв. под формата на персонални защитни средства, експресни проби и финансова поддръжка в битката против ковид в народен мащаб ще даде Фондация „ Лъчезар Цоцорков “ със съдействието на МБАЛ „ Уни Хоспитал “ – Панагюрище и поддръжката на Български лекарски съюз (БЛС).

Фондацията декларира своето предпочитание и подготвеност да подкрепи активността на страната, здравните управляващи и Националния действен щаб, като даде безплатно персонални защитни средства и експресни проби, с цел да обезпечат сигурността на медицинските екипи в лечебните заведения.

„ Това е време, което ни демонстрира, че освен паричните средства са значими за справяне с това безпрецендентно за цялото човечество предизвикателство, а методът по който се ръководят средствата, екипната работа и доверието сред хората и в институциите. Сега е моментът всички българи да сме единни, да съблюдаваме разпоредбите, одобрени от специалистите в Правителството и Световната здравна организация, тъй като единствено дружно ще се оправим.” Това съобщи ръководителят на Фондацията и на надзорния съвет на " Асарел - Медет ", Димитър Цоцорков.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР