Дарение от набрани лични средства в подкрепа на усилията на

...
Дарение от набрани лични средства в подкрепа на усилията на
Коментари Харесай

Работещите в Окръжна и Районна прокуратура във Варна дариха лични средства за МБАЛ Св. Марина


Дарение от набрани персонални средства в поддръжка на напъните на лекарите, медицинските сестри, санитарите и лаборантите в инфекциозната клиника към Университетската болница за интензивно лекуване " Света Марина “ във Варна ще създадат през днешния ден магистратите и правосъдните чиновници от Окръжната и Районната прокуратура във Варна. Решението за дарителската акция за набиране на средства е било взето единомислещо от колективите на двете прокуратури.  

Изборът за поддръжка не е бил инцидентен. Университетската болница " Света Марина “ във Варна е единственото лечебно заведение в Североизточна България, в която е основана вирусологична лаборатория за проучване на пациенти за ковид, а инфекциозната клиника е единствената във Варненска област, която лекува и наблюдава пациенти с потвърдени позитивни проби за COVID-19.

Преди дарението на Окръжната и Районната прокуратура във Варна дарителска акция по набирането на персонални средства бе извършена и в Апелативната прокуратура, а средствата към този момент са преведени на университетската болница.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР