Дарение от 100 броя защитни облекла направиха общинските съветници от

...
Дарение от 100 броя защитни облекла направиха общинските съветници от
Коментари Харесай

Общинските съветници от ГЕРБ и СДС дариха 100 защитни облекла на Инфекциозното отделение в Добрич

Дарение от 100 броя защитни дрехи направиха общинските съветници от МК ГЕРБ (СДС) на МБАЛ-Добрич. Гащеризоните бяха връчени на завеждащия Инфекциозното поделение в болничното заведение доктор Венета Йовева от общинските съветници Зорница Михайлова, която е и учредителен секретар на ГЕРБ-Добрич, и доктор Ивайло Петев. Това оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

Д-р Йовева благодари от свое име и от името на екипа на отделението за направеното подаяние. „ Нашата цел е освен добре да обслужваме пациентите, само че и за тях да се грижи здрав личен състав. Което става с персонални защитни средства. Затова толкоз държим на тях. Да не мислим и да не се опасяваме от контакта с болните и да можем добре да ги лекуваме, да контактуваме с тях. И да им осигурим всичко, от което се нуждаят “, показа доктор Йовева.

Тя акцентира, че подхванатите в област Добрич противоепидемични ограничения са доста положителни. „ Възхитена съм от работата на лекари и всички чиновници в Регионалната здравна ревизия. Защото установяването на болен с Covid-19 значи доста работа за всички чиновници на РЗИ. В нашата област нещата са проведени доста добре. Имаше оперативни щабове, авансово бяха направени логаритми, в това число и особено за болничното заведение в Добрич “, акцентира началникът на отделението, където през днешния ден има единствено един пациент с Covid-19.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР