Dare to Scale или как успешно да мащабираме бизнеса и

...
Dare to Scale или как успешно да мащабираме бизнеса и
Коментари Харесай

Бизнес лидери от над 28 страни пристигат в София за първото голямо събитие на Endeavor в България

Dare to Scale или по какъв начин сполучливо да мащабираме бизнеса и концепциите си. С това обръщение ще се опита да провокира бизнесмени и бизнес водачи от Централна и Източна Европа (ЦИЕ) Endeavor на първата си огромна конференция в България, която ще се организира на 23 октомври 2017 година в София, от 9.00 до 15.30 ч., в София Тех Парк, зала „ Джон Атанасов “.

Конференцията Dare to Scale се провежда от българския офис на световната мрежа Endeavor - неправителствена организация, която оперира в 28 страни и поддържа повече от 1500 бизнесмени, разрастващи компании с доходи за 10 милиарда $ за 2016 година Събитието ще събере на едно място 200 топ бизнесмени, мениджъри, бизнес водачи и вложители от целия свят. Конференцията ще бъде подкрепена от водещи интернационалните компании, финансови институции и медии.

В конференцията ще взе участие и президентът на България (2012-2017 г.) Росен Плевненлиев.

„ Dare to Scale е основно събитие, тъй като слага България и Централна и Източна Европа на международната предприемаческа карта и е отлична опция да показва възходящия предприемачески капацитет в страната и района. Endeavor Bulgaria има упоритостта да играе основна роля в разрастващата се предприемаческа екосистема в България и ЦИЕ, предоставяйки помощ и запас на тези, които желаят да развиват своите компании и хрумвания на световно равнище. Проучванията ни демонстрират, че няма друго събитие, което да е ориентирано точно към тази група бизнесмени и провокациите пред тях. Целта ни е да създадем платформа, посредством която бизнесмените в района да споделят по сред си тези провокации и дружно да намират решения и нови благоприятни условия “, разяснява Момчил Василев, изпълнителен шеф на българския офис на Endeavor.

На конференцията ще бъдат показани вдъхновяващи бизнес модели, бизнесмени и компании от мрежата на Endeavor, които са съумели да разпрострат своя огромен капацитет и към този момент са създали или следва да създадат идната огромна крачка в своето развиване в посока разгръщане на бизнеса и излизане на интернационалните пазари. Ще бъдат коментирани още провокациите и решенията при набирането на капитал и финансиране в Централна и Източна Европа.

Конферецията DaretoScale предхожда 75-тия Международен селекционен панел на Endeavor, на който София ще бъде хазаин (за първи път в историята на Endeavor) на 23-25 октомври 2017 година Международните панели на Endeavor се организират 8 пъти годишно в разнообразни градове по света - от Куала Лумпур до Сан Франциско и от Йоханесбург до Лондон. По време на панелите ментори и бизнесмени от световната мрежа на Endeavor избират нови членове на своята общественост на база одобрен от организацията логаритъм за асортимент.

В интернационалните панели обичайно вземат участие потвърдени имена в международния бизнес от ранга на Рейд Хофман, създател на Linkedin, Джош Силвърман, някогашен основен изпълнителен шеф на Skype; Диего Пиачентини, вицепрезидент на Amazon и други.

Регистрация за събитието може да бъде направена тук.

Медиен сътрудник на конференцията е Нетинфо.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР