Дарбу Каунти ще изиска от Челси компенсация в размер на

...
Дарбу Каунти ще изиска от Челси компенсация в размер на
Коментари Харесай

Искат от Челси четири милиона за Лампард, назначението ще се забави

Дарбу Каунти ще изиска от Челси отплата в размер на четири милиона паунда за Франк Лампард, твърди " Скай спортс ". Бившият халф е любимец №1 за мениджърския пост на " Стамфорд Бридж ", откакто последните информации гласят, че лондончани са се съгласили да пуснат Маурицио Сари в Ювентус. Раздялата на Челси с италианеца обаче ще бъде обществено оповестена, откакто клубът завърши всичко към привличането на негов заместител.

Лампард има контракт за още две години с Дарби. Според " Скай " той няма по какъв начин да отклони предлагането на Челси, само че желае раздялата му с " овните " да стане по допустимо най-приятелския метод, защото Франки изпитва голямо почитание към почитателите на тима и към притежателя на клуба Мел Мерис, който му даде късмет да влезе в треньорската специалност.

Според уговорка в контракта на Лампард всеки клуб, който желае да го притегли, би трябвало да заплати на Дарби 3.5 милиона паунда. Сумата нараства на 4 милиона, в случай че този клуб играе в Шампионската лига, какъвто е казусът с Челси.

Разговорите занапред стартират, тъй че ще е нужна най-малко седмица, преди Лампард публично да бъде назначен за управител на Челси.

Според " Сън " Лампард желае друга клубна легенда на Челси - Дидие Дрогба, да влезе в неговия щаб.
Frank Lampard became a #OnThisDay 18 years ago... pic.twitter.com/fq8q4CHUaF
— Premier League (@premierleague) 14 юни 2019 г.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР