Дарби Каунти изпусна да победи Бристъл Сити – 0:0 при

...
Дарби Каунти изпусна да победи Бристъл Сити – 0:0 при
Коментари Харесай

Дарби изпусна Бристъл в дербито на Чемпиъншип

Дарби Каунти изпусна да победи Бристъл Сити – 0:0 при семейството си от 28-ия кръг на Чемпиъншип. „ Овните “ имаха превъзходство през по-голямата част от мача, само че гостите съумяха да удържат равенството. По този метод „ червеношийките “ стопираха отрицателната серия от три следващи загуби, в която се намираха.

Матей Видра насочи рисков удар от фаул в 30-та минута, само че Фийлдинг избави.

Домакините направиха нов доста сериозен пропуск в 37-та минута, когато Джони Ръсел стреля от фаул, само че топката се спря в напречната греда.

Дарби Каунти продължи да господства и в 42-та минута Джони Ръсел подаде към Ричард Кио, който стреля от неловко състояние, само че ударът му бе избавен от Фийлдинг. След това отбитата топка падна на главата на Къртис Дейвис, който стреля, само че Фийлдинг още веднъж се намеси и докосна леко топката, с цел да я избие в корнер. Това остана прикрито за съдиите, които маркираха навън.

В началото на второто полувреме в състава на Бристъл Сити бе направена насилствена промяна и вратарят Фийлдинг бе заменен от Люк Стийл.

Джони Ръсел направи отличен пробив по десния фланг и навлезе в наказателното поле на гостите в 63-та минута, стигна до навън линията, след което подаде към Дейвид Нюджънт, който стреля, само че Люк Стийл се намеси решаващо и мазета в корнер.

Четири минути по-късно Нюджънт пусна отличен пас към Видра, който бе задължен да вкара, само че ударът му бе отразен от Стийл, който мазета в корнер.

Футболистите на Дарби Каунти имаха искания за дузпа в 88-та минута, само че съдията реши, че няма съображение да свири такава.

След това тъждество Дарби Каунти е на второ място във краткотрайното класиране с 53 точки, до момента в който Бристъл Сити е четвърти с 48 точки.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР