Дара покори Русия! Певицата, която изгря в Х фактор, навлезе

...
Дара покори Русия! Певицата, която изгря в Х фактор, навлезе
Коментари Харесай

Дара прави фурор в Русия!

 Дара покори Русия! Певицата, която изгря в " Х фактор ", навлезе с гръм и тропот в най-голямата страна в света.

Новото парче на Дара - Darbie, провокира същински възторг в съветските платформи за музика. Песента набира голяма известност, похвали се самата изпълнителка.

" Вече може да ме слушат и в Русия ", призна певицата.

Съвсем скоро Дара чака парчето да се трансформира в цялостен шлагер и да завладее Русия. То е в Топ 10 на най-слушаните песни в особено приложение за музика единствено за някогашния Съветски съюз. Хората, слушали песента, са повече от два милиона. И то за едвам няколко дни.

Дара е окуражена да покори освен Русия, само че и останалия свят. Изпълнителката вижда, че в България не може да стане по-популярна от това, което е.

Голяма помощ да навлезе Дара в Русия има Кристиан Костов. Момчето, което ни популяризира на " Евровизия ", и певицата неотдавна записваха части с продуцентска къща от Швеция. Младежът удря едно рамо на Дара, до момента в който тя договаря със скандинавците.

Шведите незабавно виждат гения на Дара. Те са впечатлени от гласа й. Обещават й да я развият още повече и да пробие с тях отвън рамките на България.

Дара обмисля концепцията да записва песни на британски език за непознатия пазар и на български за родния. Варненката към този момент има няколко подготвени части за чужбина, само че те още не са пускани. Сигурно е, че няма да видят бял свят у нас, оповестява " България Днес ".

Само преди месец Дара получи следващото огромно самопризнание за своя гений. Продуцентът на огромния Браян Адамс засипа с похвали родната певица.

Според него Дара е същински елмаз. Той даже я предложения в Лондон, с цел да запише при него.

" Тя има страховит тембър и сила. Супер надарена е. Щом я чух за пръв път, взех решение, че би трябвало да се свърза с нея и да я поканя да запише при нас ", прям е продуцентът на Браян Адамс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР