Дара, гласовитата певица от Варна изостава от своята съгражданка Гери-Никол

...
Дара, гласовитата певица от Варна изостава от своята съгражданка Гери-Никол
Коментари Харесай

Яката дупара размаза Дара! Певиците си мерят „драконите“ в социалните мрежи

Дара, гласовитата певица от Варна изостава от своята съгражданка Гери-Никол с 200 хиляди почитатели в обществените мрежи, написа „ Галерия “.

Дали с песента, с която възпя задните си елементи, или с надупените си фотоси на яката си дупара, Гери-Никол има близо половин милион почитатели. В стила на двете млади, красиви и нахакани певици няма фундаментална разлика, не е като първото слушане на Рахманинов, а след това „ Металика “. Откъде тогава иде този превес на Яката дупара над Дара по брой почитатели?

Може би на това, че Гери-Никол,  пуска нон-стоп разголени фотоси , на които обръща еднообразно внимание на огромния си, само че стегнат гъз, по този начин и на още по-стегнатите си гърди. От време оно Гери-Никол  е не запомнила що е то сутиен.

Гери-Никол лъсна в изрязано костюмче, изписано с китайски дракони. Тя е с деколте до долу (не питайте кое долу), само че наподобява прещастлива от този факт. „ Смелите мъже не убиват драконите, а ги яхат “, написа умно певицата.

Дара, която обича да се облича по-често (и по-сериозно) от колежката си, също залага на дракони. Нарисувала е един с водни боички върху лицето си. Дали това не е директна провокация към Гери-Никол?  
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР