Danuta Mieloch привлече едни от най-известните имена в козметичния бранш

...
Danuta Mieloch привлече едни от най-известните имена в козметичния бранш
Коментари Харесай

Няколко Лесни Трика За Страхотна Кожа

Danuta Mieloch притегли едни от най-известните имена в козметичния отрасъл в Манхатън с откриването на новия си салон в Ню Йорк.

Вижте нейните препоръки по какъв начин да поддържаме кожата си в 5 лесни стъпки:

1. Удвоете почистването

Опитайте се да третирате кожата си още от момента, в който се приберете у дома – също както миете ръцете си. ‘Прецизното разчистване за мен е религия’ – споделя Danuta, препоръчвайки масаж с лек почистващ резултат, който да отстрани замърсяването и да освободи напрежението посредством допиране. ‘Почистете с топла, влажна кърпа’ – поучава тя.

2. Обърнете внимание на ексфолирането

‘Това е главната подготвителна стъпка към всичко, което следва’, упорства Danuta. Според нея би трябвало да заложим на кремообразуващ тоник, съдържащ млечна и салицилова киселина. ‘Прилагам го с памучен тампон, с цел да увелича циркулацията’, споделя тя.

3. Подхранване

Важно е да дадете не кожата си съсредоточени съставки за поддържане, които постоянно са нужни, поучава Danuta. За да помогнете за построяването на колаген и дейни антиоксиданти, тя предлага серум с витамини А и С, който да третира дехидратацията.

4. Уважавайте връзката сред мозъка и тялото

Последната стъпка в ритуала няма нищо общо с козметичните препарати. ‘Най-важното е, че би трябвало да управлявате времето, което прекарвате с технологиите’, споделя известната козметичка. ‘Опитайте да не слагате мобилния си телефон до главата през нощта и най-добре го оставете в другата стая. Това е най-вредното нещо за кожата, което може да си аргументите сами’, прибавя тя.

5 ГРЕШНИ ЗАКУСКИ ЗА ОТСЛАБВАНЕ



източник: teenproblem.net
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР