ДАНС влезе в Община Кочериново. Броени дни преди местния вот

...
ДАНС влезе в Община Кочериново. Броени дни преди местния вот
Коментари Харесай

ДАНС влезе в Община Кочериново

ДАНС влезе в Община Кочериново. Броени дни преди локалния избор са били проверявани новорегистрираните в общината по непрекъснат и сегашен адрес. Тази година те са към 110 души.


От ДАНС пристигнали изненадващо и поискали да им бъде предоставена информация за новорегистрираните поданици на община Кочериново.
Любка Йорданова, и.д. кмет на Община Кочериново: Пълно подпомагане им беше оказано, кметовете на обитаемоте места предоставиха регистрите, беше осъществена инспекцията, беше формиран констативен протокол на място.
Хора от Кочериново описаха, че са станали очевидци на инспекцията.

Около 110 са новорегистрираните поданици в общината тази година. Имащите право на глас за идния в неделя избор са малко над 3000 души. От общинската администрация споделиха, че всяка година нормално към стотина души стават поданици на Кочериново или на селата през последните 4-5 години.
Любка Йорданова, и. д. кмет на Община Кочериново: Регистрациите са в границите на естественото всяка година, защото на територията на общината има настоящ дом за остарели хора и там има непрестанно текучество.
В борбата за кмет на община Кочериново в неделя ще вземат участие петима претенденти.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР