ДАНС си е свършила работата за БНР. Това е единственото,

...
ДАНС си е свършила работата за БНР. Това е единственото,
Коментари Харесай

ДАНС приключила с работата по казуса с БНР

ДАНС си е свършила работата за БНР. Това е единственото, което стана ясно от думите на ръководителя на ДАНС Димитър Георгиев в Народното събрание. Той бе извънредно сбит.

Информацията е предоставена на прокуратурата, уточни още Георгиев.

Припомняме, че преди ден основният прокурор Сотир Цацаров съобщи, че не се е налагало профилактика на БНР.

Преди това стана ясно, че инспекцията във връзка прекъсването на излъчването на стратегия " Хоризонт " на Българското национално радио е завършена. От известието на прокуратурата излиза наяве, че техническо лице е упрекнато за прекъсването на БНР.

На 16 септември генералният шеф Светослав Костов изясни, че прекъсването на стратегия " Хоризонт " на БНР за близо 5 часа на 13 септември се е наложило поради зародил сериозен механически проблем.

Миналата седмица шефът на стратегия " Хоризонт " Ивайло Савов закупи право на пенсия, за и.д. шеф беше назначен Николай Кръстев, който подаде оставка поради напрежението със свалянето от ефир и отстраняването от сектор на журналиста от медията Силвия Великова.

На 13 септември по предписание на основния прокурор Сотир Цацаров ДАНС, Съвет за електронни медии и КРС влязоха на инспекция в Българското национално радио. /news.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР