ДАНС извършва проверка на маршрута на товарния автомобил, взривен на

...
ДАНС извършва проверка на маршрута на товарния автомобил, взривен на
Коментари Харесай

ДАНС проверява маршрута на камиона, взривен на Кримския мост

ДАНС прави инспекция на маршрута на товарния автомобил, взривен на Кримския мост, оповестяват от организацията.

Държавна организация „ Национална сигурност " е почнала инспекция във връзка публикуваната информация, че товарният автомобил, провокирал детонация на Кримския мост на 8 октомври, е минал през територията на страната ни.

Проверката е почнала неотложно след оповестението на информацията, по предписание на служебния министър-председател Гълъб Донев, допълват от ДАНС.

За осъществяваната инспекция е известена и прокуратурата на Република България

В неделя ръководителят на Следствения комитет на Русия Александър Бастрикин рапортува пред съветския президент Владимир Путин, че е открит маршрута на камиона и той е: България, Грузия, Армения, Северна Осетия, Краснодарския регион.

" Взривът на Кримския мост е проведен от украинските специфични служби ", съобщи Владимир Путин.

" Президентът Румен Радев би трябвало да даде явен отговор за какво България участва в информацията, изнесена от съветска страна за гърмежа на Кримския мост “, прикани през днешния ден от Изпълнителното бюро на Българска социалистическа партия.

По-рано през днешния ден тематиката разяснява и водачът на ГЕРБ Бойко Борисов, който отхвърли версията за българска диря по случая с камиона, който провокира гърмежа на Кримския мост.

" Аз, в случай че съм на мястото на съветските служби, ще ми е забавно не от кое място е тръгнал камионът, а от кое място е претрупан ", съобщи Борисов.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР