ДАНС има здрава имунна система. Мисля, че там работят активно,

...
ДАНС има здрава имунна система. Мисля, че там работят активно,
Коментари Харесай

Румен Радев със спешен коментар за руския шпионаж в Контраразузнаването

ДАНС има здрава имунна система. Мисля, че там работят интензивно, с цел да не позволен пробив в сигурността. Това съобщи президентът Румен Радев. Държавният глава участва на образование на възпитаници от столични учебни заведения на Полигона за образование по отбрана при бедствия, повреди и рецесии в регион Панчарево.

На място Румен Радев се срещна и с активността на дирекция „ Аварийна помощ и предварителна защита “ към Столична община. Бяха показани функционалностите на полигона, методите за образование на възпитаници и аварийно-спасителните способи при разнообразни спешни обстановки.

Преди по-малко от час в постройката на Държавна организация " Национална сигурност ", намираща се на столичния бул. " Черни връх ", е почнала профилирана интервенция против сътрудници на българското контраразузнаване.

Разследването е на Специализирана прокуратура като се оказва, че чиновници на ДАНС са уличени в шпионаж в интерес на съветските разследващи служби, настоящи в България.

По данни на Българска национална телевизия в акцията вземат участие и контраразузнавачи, на които им се е наложило да проверяват личните си колеги
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР