Дъното в болничното обслужване се оказа безкрайно - спаружен кренвирш

...
Дъното в болничното обслужване се оказа безкрайно - спаружен кренвирш
Коментари Харесай

Болниците удариха дъното: Хранят пациенти с кренвирш в тоалетна хартия!

 Дъното в болничното обслужване се оказа безпределно - спаружен кренвирш върху суха филия с лъжица лютеница за гарнитура. Всичко това - увито в тоалетна хартия. Такава храна предлага на пациентите едно от здравните заведения в страната, сигнализира в обществените мрежи Цветин Цеков.

Мъжът постъпил в клиниката на 29 ноември и останал покъртен, когато му сервирали вечерята. " Можеше най-малко в една тарелка да се сложи това пиршество, само че нищо, и тоалетната хартия свърши работа ", наскърбен написа Цеков в обществените мрежи, публикувайки фотография на гаврата, осведоми Лупа.

Масово възмутени пациенти се оплакаха, че храната и в други лечебни заведения не е по-различна.

" Лежах в инфекциозно поделение в УМБАЛ " Св. Георги " в Пловдив, за закуска дадоха резен изсъхнал самун и парче сирене. И за вечеря същата работа - парче самун, обаче с малко недопечен ориз, даже не си бяха създали труда да го сготвят както би трябвало ", ожали се и Йоана Пенева.

Според Радка Богданова обаче кренвиршите на Цеков са " разкош ". " Преди 2 седмици в родилно поделение в УМБАЛ – Бургас предлагаха единствено самун и сирене ", афектирана е младата майка.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР